6944447671 Αστρίς, Θάσος fassasvasilis@yahoo.gr
hero image
 
 
  Η ΠΕΡΙΟΧΗ
Oliviera Apartments | Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα Αστρίς Θάσος

Το νησί της Θάσου είναι το βορειότερο από όλα τα ελληνικά νησιά του Αιγαίου και βρίσκεται μεταξύ της χερσονήσου του Αγίου ‘Ορους και της Καβάλας. Διαθέτει εκπληκτική φυσική ομορφιά και μάλιστα αυτό αποτελεί έναν από τους λόγους για τους οποίους είναι γνωστό. Η Θάσος διαθέτει εκπληκτικές παραλίες και κρυμμένους όρμους εκπληκτικής ομορφιάς με καθαρά και κρυστάλλινα νερά.
Κάθε επισκέπτης θα βρει μια παραλία της αρεσκείας του για να χαλαρώσει και να την απολαύσει, είτε πρόκειται για αμμώδη παραλία είτε με βότσαλο.

Τα OLIVIERA APARTMENTS είναι μπροστά σε μία μικρή οργανωμένη παραλία με καθαρά νερά. Απέχει 150μ από την φημισμένη παραλία ΨΙΛΗ ΑΜΜΟΣ και 100μ από την παραλία του Αγ Βασιλείου. Άλλες κοντινές παραλίες είναι ο ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ, ΓΚΙΟΛΑ μια φυσική πισίνα πάνω στα βράχια, η ΑΛΥΚΗ με τον αρχαιολογικό χώρο της καθώς και η Μονή Αρχαγγέλου.

 
     
   
 
 
     
     
  ΠΡΟΣΒΑΣΗ

-Πως να έρθετε
Η Θάσος είναι προσβάσιμη μόνο με ferry boat και έχει δύο λιμάνια, τη Σκάλα Πρίνου και τον Λιμένα (Χώρα Θάσου) που εξυπηρετούνται αντίστοιχα από την Καβάλα και την Κεραμωτή.
Η πιο γρήγορη διαδρομή είναι από την Κεραμωτή προς τον Λιμένα (Χώρα της Θάσου), με διάρκεια ταξιδιού μόλις 35 λεπτά και συχνά δρομολόγια, κάθε μισή ώρα το καλοκαίρι, αυτή είναι η προτιμώμενη διαδρομή πολλών επισκεπτών στη Θάσο. Η δεύτερη επιλογή είναι η διαδρομή από το λιμάνι της Καβάλας προς Σκάλα Πρίνου.
Και στις δύο επιλογές σας θα στρίψετε δεξιά στην περιφερειακή οδό και ακολουθήστε τις πινακίδες για Πρίνο από εκεί ακολουθείται την ίδια διαδρομή προς Ποτό. Η ΑΣΤΡΙΣ είναι 5 χιλιόμετρα μετά τον Ποτό.
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ
Η Θάσος δεν έχει δικό της αεροδρόμιο, αλλά επωφελείται από το κοντινό αεροδρόμιο της Καβάλας (Μέγας Αλέξανδρος), από το αεροδρόμιο μέχρι το λιμάνι της Κεραμωτής είναι ένα σύντομο ταξίδι με ταξί ή αυτοκίνητο.

 
     
     
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα δωμάτιά μας ή για να κάνετε την κράτησή σας.